چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود استخوان کودکان را چگونه تقویت کنیم؟ مصرف بیسکوییت و کلوچه چه تاثیری بر سلامتی کودکان دارد؟ خشم بهاری را کنترل کنید برای حفظ سلامتی روزانه چند عدد تخم مرغ بخوریم؟ زردچوبه چه تاثیری در افزایش طول عمر و جوانی دارد؟ ۴ عارضه مصرف خودسرانه ویتامین دی را بشناسید بیشتر شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است | عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان‌رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد
سرخط خبرها

از رگ تا رگ| سرنوشت عجیب یک واحد خون

  • کد خبر: ۵۷۴۲۳
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
از رگ تا رگ| سرنوشت عجیب یک واحد خون
شاید تصور شما هم مثل بسیاری از مردمی که سراغ پایگاه‌های اهدای خون می‌روند، این باشد که کیسه خونی که از رگ‌های شما پر می‌شود، مستقیم به بیمارستان‌ها برای اهدا و نجات جان نیازمندان فرستاده می‌شود، اما این تصور کاملا اشتباه است و هیچ واحد خونی به‌صورت کامل مگر در شرایط خاص از پایگاه‌های انتقال خون خارج نمی‌شود.

جانقربان|شهرآرانیوز- شاید تصور شما هم مثل بسیاری از مردمی که سراغ پایگاه‌های اهدای خون می‌روند، این باشد که کیسه خونی که از رگ‌های شما پر می‌شود، مستقیم به بیمارستان‌ها برای اهدا و نجات جان نیازمندان فرستاده می‌شود، اما این تصور کاملا اشتباه است و هیچ واحد خونی به‌صورت کامل مگر در شرایط خاص از پایگاه‌های انتقال خون خارج نمی‌شود.

یک کیسه خون در فرایند فراوری ۳ خروجی دارد که شامل گلبول قرمز، پلاسما و پلاکت می‌شود که این جداسازی تحت شرایط خاص و با استفاده از سانتریفیوژ انجام می‌شود. جالب است که از پلاسمای خون برای ساخت داروهای بیماران خاص نیز استفاده می‌شود و کاربرد آن در تزریق به بیماران نیازمند نیست.

این فرایند همراه با آزمایش‌های ویژه‌ای که برای سلامت خون انجام می‌شود، درکل در ۶ ساعت باید انجام شود، زیرا یک واحد خون کامل بیشتر از این تعداد ساعت امکان نگهداری ندارد.

برای اطلاع بیشتر از اتفاقاتی که بر روی یک کیسه خون اهدایی رخ می‌دهد و مراحلی که طی می‌کند، در سازمان انتقال خون خراسان رضوی با دکتر علی حسنی، معاون فنی و فناوری‌های نوین این سازمان، همراه می‌شویم و در کلیپ زیر مراحل را مشاهده می‌کنیم.

 

 
 
 
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->